Masaj anticelulitic

Toate femeile își doresc un corp subțire care poate fi îmbrăcat în orice piesă vestimentară fără a arăta dizgrațios și, în special, nu vor un corp care să arate ca o coajă de portocală. Masajul anticelulitic este unul dintre cele mai bune modalități de a scăpa de celulită și de neplăcerile produse de aceasta.

Chiar dacă nu este nevoie de echipament special, rezultatele sunt uimitoare și vei obține o piele sănătoasă și curată. Tot ce ai nevoie este o persoană profesionistă care poate combina mișcările mâinilor cu tehnicile anticelulitice pentru o pierdere eficientă în greutate care va îndepărta celulita.

Iată 3 beneficii pe care masajul anticelulitic îl au în lupta cu celulita:

1. Combate și previne „aspectul de coajă de portocală”

Nu degeaba se numește masaj anticelulitic, nu? Masajul anticelulitic, spre deosebire de un masaj de relaxare, de exemplu, combină anumite tehnici speciale care ajută la înlăturarea depozitelor de grăsime. Manevrele efectuate de terapeut au o viteza susținută și variază de la o presiune superficială, la mișcări rapide și mai intense, până la manevre plăcute, delicate. Eficacitatea masajului anticelulitic crește cu ajutorul cremelor și uleiurilor speciale, de aceea, la Kallisto Beauty Salon ai parte de un masaj anticelulitic cu rezultate vizibile încă de la prima sesiune datorită produselor profesionale folosite.

2. Stimulează circulația

Pe langa faptul ca masajul anticelulitic ajută la îndepărtarea celulitei, are rolul important de a stimula circulația sângelui și sistemul limfatic pentru o piele sănătoasă.

Masajul anticelulitic este puțin dureros, dar cu sigurață după un masaj nu trebuie să rezulte vânătăi. De aceea, este foarte important pe mâinile cui ne lăsăm. Datorită faptului că este un remediu local, poți aplica masajul numai în zona de corp în care ai probleme (abdomen, fese, picioare, etc.) După primele sesiuni de masaj, cu siguranță, pielea va avea un aspect mult mai tonifiat, iar celulita va începe să dispară.

3. Influenţează sistemul limfatic

Este binecunoscut faptul că sistemul limfatic este în legătură directă cu toxinele acumulate în corp. Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela că stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa reținută în țesuturi este o altă problemă rezolvată prin acest tip de masaj.

Așadar, dacă îți dorești un corp fără celulită, masajul anticelulitic este alegerea cea mai bună. Însă, pentru rezultate cât mai bune, este recomandat să adopți un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată, dar și pe mult sport.

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la numărul de telefon 0771 021 932 sau ne puteți scrie pe adresa de email contact@kallisto.ro. Vă așteptăm cu drag!

Preț/sedință: 80 lei

Preț pachet 10 sedințe (8 + 2 gratis): 640 lei