Mezoterapie

Trăim într-o lume a estetismului, a imaginii iar o piele frumoasă reprezintă un deziderat urmărit deopotrivă de către reprezentantele sexului frumos, femeile, dar şi de către reprezentanţii sexului puternic, bărbaţii.

Un aspect plăcut, o piele frumoasă (netedă, fără riduri sau alte probleme estetice) reprezintă o cerinţă a acestor vremuri, a societăţii. Atenţia este îndreptată asupra pielii, cel mai mare organ al corpului, cu o suprfaţă de 1.5-2 mp

Mezoterapia virtuală (fără ace), cunoscută și sub numele de dermoporație, este o terapie estetică inovatoare, non-agresivă cu dermul, cu eficiență dovedită în ameliorarea și remedierea efectelor îmbătrânirii tenului, ajutând la combaterea semnelor îmbătrânirii.

La nivel facial, tratamentul cu mezoterapie virtuală este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, redă luminozitatea și fermitatea, diminuează petele de pigment și cuperoza.

Tratamentul cu mezoterapie virtuală

Reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului prin introducerea de substanțe active pentru tratament. De regulă, doar 5% din ingredientele unei creme ajung efectiv în profunzime. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședință/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.

Avantaje

Avantajul principal al tratamentului cu mezoterapie virtuală prin dermoporație constă în faptul că, datorită gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt spectaculoase, reușind să vindece din interior cauza vizibilă la exterior: diminuarea elastinei și colagenului, formarea ridurilor tip-fisură, scăderea rezistenței cutanate ce duce la lăsarea pielii. Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament, pielea este mai fermă, elastică și are un aspect întinerit, efectul menținându-se pentru o perioadă mai lungă de timp.

Beneficii

La nivel facial, mezoterapia virtuală are mai multe beneficii:

  • minimizează liniile și ridurile din jurul ochilor, gâtului, buzelor și a conturului feței;
  • redefinește ovalul feței;
  • reduce vizibil cicatricile, petele pigmentare, cuperoza, porii dilatați si acneea;
  • redefinește ovalul feței;
  • îmbunătățește structura si textura pielii, conferind tenului un aspect neted, catifelat;
  • stimulează regenerarea pielii prin sintetizarea producției de colagen și elastină;
  • confera luminozitate si hraneste in profunzime;
  • tratează pungile de sub ochi și cearcănele;
  • asigură efectul de lifting facial pe termen lung
  • pielea este mai înviorată, mai elastică

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la numărul de telefon 0771 021 932 sau ne puteți scrie pe adresa de email contact@kallisto.ro. Vă așteptăm cu drag!

Preț/sedintă: 120 lei
Durata: 60 min
Pret pachet 5 sedinte (4 + 1 gratis): 480 lei