Tratament facial hidratare

Oamenii apelează la tratamente faciale din diferite motive. În timp ce unii oameni doresc să elimine oribilele puncte negre, alții vor să-și mențină tenul cu terapii antiage, iar alții pur și simplu vor să se relaxeze și să fie răsfățați.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune motive pentru a apela la un tratement facial. Dar de cele mai multe ori termenul “tratament facial” sună un pic misterios.

Cum se face un tratament facial?

Tratamentul facial este în esență un tratament pentru piele ce se face în mai multe etape și constituie una dintre cele mai bune modalități de a avea grijă de ten. Tratamentul facial curatăexfoliază și hidratează pielea și oferă astfel în final un ten care arată și se simte mai tânăr. Un tratament facial își arată roadele dacă acesta face parte dintr-un program continuu de îngrijirea pielii.

De ce cosmeticianul continuă să aplice diferite creme?

Îți oferim unul dintre cele mai elaborate și eficiente tratamente faciale de hidratare, conceput special pentru rejuvenarea tenului. Grație protocolului sau atent conceput, acest tratament complex de hidratare facială oferă multiple beneficii: oxigenarea ai hidratarea în profunzime a pielii, energizare localizată, restabilirea echilibrului mineral, stimulare a reînnoirii celulare și fortifiere a epidermei. De asemenea, tratamentul rezolva problemele asociate pielii uscate, sensibile, fără strălucire ai afectate de traiul în mediul urban sau de expunerea prelungită la soare.

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la numărul de telefon 0771 021 932 sau ne puteți scrie pe adresa de email contact@kallisto.ro. Vă așteptăm cu drag!

Pret/ședință: 120 lei
Durata: 60 min
Pret pachet 5 sedințe (4 + 1 gratis): 480 lei